Bijscholing Zorg

Waarom bijscholing in de zorg nodig is?

Bijscholing in de zorg is erg belangrijk. Het bewaakt de kwaliteit van onze zorg en voedt tegelijkertijd het enthousiasme van zorgprofessionals. Ook kunnen er met de juiste bijscholing accreditatiepunten behaald worden. Deze punten zijn het bewijs van vakkundigheid en houden de professionele standaard hoog.

Bijscholing zorg voor ZZP’ers:

Als ZZP’er in de zorg kunt u behaalde accreditatiepunten inzetten als kwaliteitskeurmerk. Dit zorgt ervoor dat u eerder, vaker én tegen betere tarieven ingehuurd kan worden door zorgaanbieders. Het is dus een investering in uzelf. 

Bijscholing zorg voor medewerkers:

Medewerkers die in loondienst zijn bij een zorgaanbieder ervaren het volgen van een cursus en / of opleiding vaak als een stukje waardering. Het geeft hen het gevoel dat ze groeien in hun huidige functie, wat zorgt voor groeiperspectief. Niet geheel onbelangrijk gezien de krapte op de arbeidsmarkt. 

Bovendien kunnen zorgaanbieder jong talent aan zich binden door hen goede bijscholing te bieden. Daarbij zien we dat een goede, leuke cursus ook bevorderlijk is voor de teamspirit.

 

Bijscholing Zorg

Bent u werkzaam in de zorgbranche en heeft u bijscholing nodig?

Bij ons vindt u zorg-gerelateerde cursussen met betrekking tot vakkundigheid. Ook bieden wij speciale cursussen die zorgteams helpen met de onderlinge communicatie. Dit kan een positieve werking hebben op de hoge werkdruk en fikse personeelstekorten.

Hebben jullie al een cursus of opleiding maar nog geen locatie om deze te houden? Geen probleem, onze locatie is namelijk ook als vergader- of cursusruimte te boeken.

Ja, ik wil bijscholing in de zorg

Wilt u zich omscholen tot ZZP’er in zorg?

Ook hierin heeft Ankering Zorg (link naar homepage) alle faciliteiten in huis. We helpen u graag op weg met een goed advies, beantwoorden al uw vragen en geven handige tips.

Er staan periodiek cursusdagen op de agenda met als thema ‘ondernemen in de zorg’. Hier zullen verschillende professionals spreken die u verder kunnen helpen in het ondernemerschap. Denk bijvoorbeeld aan een boekhouder, een online marketeer, een business coach of een reclamebureau. Allemaal professionals die ervaring hebben met het bijstaan van ondernemers uit de zorg.

Ja, ik wil ZZP'er worden

Als opleider opzoek naar een podium om zelf bijscholing in de zorg te geven?

Het kan natuurlijk zijn dat u zelf graag cursussen geeft aan zorgprofessionals. Dan bent u mogelijk opzoek naar een geschikte locatie.

Ankering Zorg heeft een zeer ruim bereik in de zorgsector van West-Friesland en kan voor u verschillende locaties boeken. Ook wordt onze nieuwbouw-locatie momenteel uit de “Andijkse Klei” opgetrokken. Daar zullen media 2020 alle faciliteiten voor een samenwerking- en bijscholingslocatie aanwezig zijn. Het belooft dan ook een prachtige locatie voor bijscholing in de zorg te worden.

Bent u opzoek naar geschikte locatie vol enthousiaste cursisten? Neem dan absoluut contact  met ons op. Wij zijn altijd bereid – en geïnteresseerd – om nieuwe cursussen te introduceren aan ons netwerk.