ZZP’er in de zorg

Gezocht: ZZP’er in de zorg

Wij van Ankering Zorg zijn constant op zoek naar samenwerkingen met en assistentie van ZZP’ers in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan een zzp verpleegkundige of een zzp’er voor thuiszorg. Naast professionals die we kunnen inzetten bij onze zorgprojecten ambiëren we ook langdurige samenwerkingen.

Bent u als ZZP’er op zoek naar nieuwe opdrachten en / of samenwerken in de zorg? Dan komen wij graag met u in contact.

Waarom zoeken wij ZZP’ers in de zorg?

Steeds meer zorgmedewerkers switchen naar andere branches. Daarnaast kiezen jongeren ook minder vaak voor een zorgopleiding. Dit heeft een aantal redenen:

  1. Zorgprofessionals in loondienst hebben vaak een enorme werkdruk;
  2. De kansen op goede arbeidsvoorwaarden zijn aan het krimpen;
  3. Het krijgen van een vaste aanstelling is nog steeds erg onzeker.

Naast de bovengenoemde trends onder zorgprofessionals en jongeren is de arbeidsmarkt ook aan het vergrijzen. Kortom; de tekorten aan personeel in de zorg neemt steeds meer toe. Dit komt de kwaliteit van de zorg niet ten goede. Dat kan niet en dat mag niet.

Ankering Zorg is er daarom van overtuigd dat ZZP’ers de toekomst en de uitkomst bieden:

  • Zo kunnen freelance zorgspecialisten de kwaliteit bewaken en de tekorten opvangen.
  • Kunnen zorgaanbieders met de tijdelijke inzet van freelancers besparen op de kosten van hun loonhuis
  • Bieden ze lucht en vermindering van de werkdruk aan personeel in kritieke pijnpunten.

Er zijn bij ons genoeg gaten beschikbaar om de freelancers flexibel in te zetten en tegelijkertijd een stabiel inkomen te bieden. Daarom zijn we altijd op zoek naar de juiste ZZP’ers. Zowel voor samenwerkingen als voor assistentie bij (korte) zorgprojecten.

Bent u ZZP’er en wilt u meer zorgprojecten en / of samenwerken in de zorg? Neem dan gerust contact met ons via de onderstaande button.

Contact opnemen
ZZP'er in de Zorg

Bent u nog geen freelancer, maar wilt u werken als ZZP’er in de zorg?

Akering Zorg wilt u hier gerust bij helpen. Van een eerste advies tot aan begeleiding van A tot Z. Ook kunnen we u in contact brengen met ervaren professionals in ons netwerk. Zo maken we van uw opstart een succes.

Het is niet niks om een veilig en vertrouwde baan op te zeggen om voor het spannende ondernemerschap te kiezen. Maar neem van ons aan; het kan je leven een positieve boost geven!

Daarnaast kunnen we u ook een actuele inschatting geven van de behoeft aan ZZP’ers in de zorgmarkt.

  • Zijn er gaten die u als ZZP’er kunt vullen?
  • Wat zijn de huidige tarieven die u zou kunnen vragen?
  • Of lopen er bij Ankering Zorg projecten waarbij jij je eerste uren als zelfstandige zou kunnen maken?
Ja, ik wil starten als ZZP'er

Wij geloven dat de ZZP’ers een cruciale rol spelen voor het behouden van een kwalitatief, gezond en levensvatbaar zorgmilieu. U leest hier meer over in onze visie.

Bijscholing(en) voor u als ZZP’er in de zorgbranche

Als je freelancer bent is het belangrijk om jezelf regelmatig bij te scholen. Zodoende hebben wij een unieke locatie voor bijscholing waar de ZZP’er in de zorg zichzelf door kan ontwikkelen.

Maar ook zijn er cursussen beschikbaar waarbij u noodzakelijke accreditatiepunten kunt behalen. Daarnaast is onze eigen locatie per 2020 beschikbaar voor zorgprofessionals die zelf opleidingen en cursussen hebben ontwikkeld.

Ja, ik wil bijscholing in de zorg